Rólunk

Kedves Látogató!

Örülünk, hogy érdeklődsz termékeink iránt, hisz olyan fantasztikusak! Ugye már te is látod?

                3d-falpanel-mintak

Szeretnénk, hogy tudd, memóriahabból készült 3D falpaneleket egyedülállóan mi gyártunk Magyarországon.

Jelenleg 27 formát forgalmazunk, de folyamatosan bővítjük kínálatunkat.
A 3D paneleket a legtöbb textilbőr, illetve műbőr borítással el tudjuk készíteni, ezáltal számtalan variációt tudunk felkínálni. Hasonló termékekkel természetesen találkozhattál már Te is, de alapanyagukat tekintve teljesen más falpanelekről van szó.

Nincs kemény vagy nehéz hordozóanyag, ezáltal paneljeink légiesen könnyűek és puhák! Felhelyezésük pillanatok alatt elvégezhető és a legjobb, hogy nincs szükséged szakember segítségére!
A 3D dekorpanelek magas minőségű textilbőr,- illetve műbőr és memóriahab kombinációjából hozzuk létre számodra. Az Innowall dekorpanelek vázszerkezetét képező habanyagot Németországból szerezzük be. Üzemünk Magyarországon tevékenykedik, magyar szakemberek szorgalma, szakmaszeretete biztosítja működésünket.
Termékeink TÜV tanúsítvánnyal   rendelkeznek.
Az oldalon kialakítottunk egy 3D falpanel tervező programot, ahol otthonod kényelméből tervezheted meg saját 3D falpaneled, mi pedig 10 munkanapon belül elkészítjük.

Kövess minket a közösségi oldalainkon is, ahol folyamatosan bemutatjuk az újdonságokat és prezentáljuk elkészült, kihelyezett munkáinkat is.
Blogunkon érdekességekkel, a legújabb trendekkel és kiegészítő információkkal is találkozhatsz, érdemes csatlakozni.
                    

Vagy írj nekünk e-mail üzenetet!

               

Üdvözlettel:
Innowall csapat